Personal Small Group / HIIT / Senioren in Beweging / Knock-out

Logo Personal S5 zwart en rood

Personal Small Group is een groepstraining waarbij conditie, kracht, lenigheid en coördinatie wordt getraind. We maken hierbij onder andere gebruik van kettlebells, battle-rope, TRX en eigen lichaamsgewicht. Iedere training is weer anders en geschikt voor ieder niveau. Small Group training is een heel goed alternatief voor wanneer u de kosten van 1-op-1 training te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

De small group-training kan zowel binnen en of buiten plaatsvinden en worden op vaste tijden gegeven. Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen en in overleg met uw trainer een geschikt tijdstip af te spreken.

Een training duurt een uur.


U kunt ook kiezen voor een HIIT-workout. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Hierbij gaat u trainen op een hoge intensiteit en maakt u ook gebruik van kettlebells, battle-rope, TRX en eigen lichaamsgewicht. HIIT-workouts zijn voornamelijk gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. HIIT is  geschikt voor ieder niveau.

Een HITT-workout duurt 30 minuten.


Senioren in Beweging

Dit is een Small Group Training voor 60+ ers.  Bij deze training trainen we het lichaam om zich beter in staat te stellen om de dagelijkse bewegingen uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dragen van de boodschappen, tegen de wind in fietsen of makkelijker de trap op lopen.

Deze workout duurt 30 minuten.


Toe aan een Personal Training programma met lef?
Geschikt voor 1-op-1 training,1-op-2 training of groep.

Afvallen | Conditie | Weerbaarheid | Stress release | Cool…

Bij Knock-Out volg je één of meerdere keren per week het 30 minuten programma onder directe en persoonlijke begeleiding van een gediplomeerde Knock-Out Trainer. Wanneer je Knock-Out  1-op-1 of 1-op-2 wilt gaan doen zal in overleg met jouw Knock-Out trainer de frequentie, tijdstip en dag worden besproken. Aangezien je op afspraak werkt.

Let’s get ready to rumble!
Knock-Out is geen vechtsport maar een trainingsconcept waarbij gebruik wordt gemaakt van stoot en trap technieken vanuit andere vechtsporten. Er wordt gebruik gemaakt van pads, stootkussens en handschoenen. De Knock-Out Trainer geeft de techniek en combinaties aan en er vindt dus geen lichamelijk contact plaats met een sparringpartner.

Waarom Knock-Out?
Afvallen, figuur verbeteren, conditie verbeteren, sterker worden, weerbaarder worden, leren (kick) boksen, stress release, afwisseling met reguliere workouts and most off all… because it’s cool!

Voor wie is Knock-Out
Knock-Out is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditieniveau en bokservaring!
De Knock-Out Trainer zal in overleg het niveau kunnen aanpassen.

Rooster:

Maandag:

19.00 – 19.30 uur Knock-Out

20.30 – 21.00 uur Small Group Training

Dinsdag:

09.00 – 09.30 uur Senioren in Beweging

20.30 – 21.30 uur Small Group Training

Woensdag:

19.00 – 19.30 uur Knock-Out

Donderdag:

19.00 – 19.30 uur Knock-Out

Vrijdag:

09.30 – 10.00 uur HIIT-workout

10.15 – 10.45 uur Senioren in Beweging