Personal Small Group Training / Senioren in Beweging / Knock-out

Wanneer je de motivatie en de tijd niet vindt om zelf te gaan sporten omdat je het eigenlijk niet leuk vindt en je het te druk hebt. Dan hebben wij de oplossing voor je! Personal  Small Group Training! Dit is een groepstraining waarbij conditie, kracht, lenigheid en coördinatie wordt getraind. We doen dit in kleine groepjes ( max 8 pers ). Hierdoor kan je trainer je optimaal begeleiden. Via onze app kun je zelf je afspraken inplannen op de dagen en tijden die jou het beste uitkomen.

PSGT kan zowel binnen en of buiten plaatsvinden.

Duur van de workout is  45 min


Senioren in Beweging

Dit is een Personal Small Group Training voor 60+ ers.  Bij deze training trainen we het lichaam om zich beter in staat te stellen om de dagelijkse bewegingen uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dragen van de boodschappen, tegen de wind in fietsen of makkelijker de trap op lopen.

Duur van de workout is 30 minuten.


Toe aan een Personal Training programma met lef?
Geschikt voor 1-op-1 training,1-op-2 training of groep.

Afvallen | Conditie | Weerbaarheid | Stress release | Cool…

Bij Knock-Out volg je één of meerdere keren per week het 30 minuten programma onder directe en persoonlijke begeleiding van een gediplomeerde Knock-Out Trainer. Wanneer je Knock-Out  1-op-1 of 1-op-2 wilt gaan doen zal in overleg met jouw Knock-Out trainer de frequentie, tijdstip en dag worden besproken. Aangezien je op afspraak werkt.

Let’s get ready to rumble!
Knock-Out is geen vechtsport maar een trainingsconcept waarbij gebruik wordt gemaakt van stoot en trap technieken vanuit andere vechtsporten. Er wordt gebruik gemaakt van pads, stootkussens en handschoenen. De Knock-Out Trainer geeft de techniek en combinaties aan en er vindt dus geen lichamelijk contact plaats met een sparringpartner.

Waarom Knock-Out?
Afvallen, figuur verbeteren, conditie verbeteren, sterker worden, weerbaarder worden, leren (kick) boksen, stress release, afwisseling met reguliere workouts and most off all… because it’s cool!

Voor wie is Knock-Out
Knock-Out is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditieniveau en bokservaring!
De Knock-Out Trainer zal in overleg het niveau kunnen aanpassen.

Rooster:

volgt z.s.m

Wil je hier meer over weten en je ben geïnteresseerd? Mail naar info@personal-fit.nl of bel 0172 – 645 110