Personal Fit-Online

De eerste stap is gezet! Dit is al een belangrijke, want je wilt veranderen! De belangrijkste uitdaging ligt in het volhouden en toepasbaar maken in je dagelijkse leefpatroon. En dat is mogelijk met Personal Fit-online. Met Personal Fit-online sport je waar en wanneer je maar wilt.

Door jarenlange praktijkervaring van onze trainers en de aanpak die aansluit op de wensen van de klant komen we tot de gestelde doelstelling. Fitter en sterker en vooral een nog gezondere lijfstijl.

Wat krijg je?

Een uitdagend trainingsprogramma en een voedingsschema wat toepasbaar is.  Wat voor jou van toepassing is. Tips en trucs waar je echt iets aan hebt om jezelf aan te leren hoe dit toe te passen in je nieuwe lijfstijl. Het zou toch zonde zijn als je weer terug valt in je oude patroon.

Ik train nu ruim 2 jaar met Personal Fit-online. Door mijn onregelmatige werk had ik niet altijd de motivatie om naar de sportschool te gaan. Door online-coaching heb ik toch die stok achter te deur om 3x per week te sporten. Ik word gemotiveert en soms streng toegesproken. Ik sport op de tijden die mij het best uitkomen. De trainingsschema’s zijn gevarieerd en het voedingsschema is prima te doen waar een wijntje op z’n tijd prima bij past.

Jolanda Brouwer

Bij Personal Fit-online ontvang je:

  1. 1x per maand een trainingsschema op maat,
  2. Gericht voedingsadvies,
  3. Train waar en wanneer je wilt,
  4. Onbeperkt vragen stellen,
  5. 1x per week contact met je online trainer,
  6. 1x per maand een evaluatie over de afgelopen periode en doelstellingbepaling komende periode,
  7. 1x per maand een check-up.

Wij zullen je begeleiden naar een nieuwe, verantwoorde lijfstijl die je langer vol kunt houden.

Wacht niet langer en bel of mail naar 0172 – 645110 / info@personal-fit.nl en begin direct!