Voedingsadvies

Je wilt weer die ene blouse aan en als je alle knoopjes hebt dicht gedaan zit die toch een beetje strak. Je kijkt in de spiegel en helemaal mooi staat ie niet meer. Ben toch iets te veel aangekomen denk je dan. Ga je toch weer op dieet en na twee weken jezelf van alles ontzeggen verval je weer in je oude patroon. Herkenbaar? 

Er zijn zoveel soorten diëten, maar moet je nu gaan volgen? Wij kunnen je helpen. 

Niet alleen het sporten is heel belangrijk, maar ook je dagelijkse voedingspatroon.  Uit je voeding haal je je energie om te werken, sporten en alles wat je doet in het dagelijks leven. Je trainer helpt je niet alleen bij het sporten, maar ook bij je voeding. Wij geloven niet in een dieet, maar gezonde, gevarieerde voeding met voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten. 

Het programma wat we hiervoor gebruiken is Weekmeals. Weekmeals werkt niet met aparte voedingsmiddelen, maar met complete menu’s afgestemd op jouw doelstelling.  Je trainer helpt je in het gebruik en daarna kan je zelf je weekplan samenstellen. Geen ingewikkelde menu’s, niet voor 3 mensen verschillende maaltijden bereiden. Het hele gezin kan mee eten. Hoe makkelijk is dat!

         

Tevens werken wij ook samen met met Mirjam van Egmond. Mirjam is een specialist in het adviseren en begeleiden van mensen die een specifieke aanpak nodig hebben op het gebied van diabetes, te hoog cholesterolgehalte en/of te hoge bloeddruk.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.dietistemirjam.nl